Hei Parjasen sukuseuran jäsen!

Tänä kesänä tulee kuluneeksi kolme vuotta Lemin sukutapaamisesta. Valitettavasti tänä kesänä ei kuitenkaan järjestetä koko sukuseuran yhteistä sukutapaamista. Sukutapaaminen siirretään ensi vuoteen ja järjestetään Kouvolassa heinäkuun loppupuolella 2023. Liitteenä olevasta jäsenkirjeestä voit lukea lisää ensi kesän sukutapaamisesta ja muista ajankohtaisista sukuseuran asioista.

Mukavaa alkanutta kesää jokaiselle!

Lilli Penttilä

PARJASEN SUKUSEURAN JÄSENKIRJE 15.6.2022

Hei sukuseuran jäsenet! Tänä kesänä tulee kuluneeksi kolme vuotta Lemin sukutapaamisesta ja olisikin siis ollut aika jälleen kokoontua yhteen koko suvun voimin. Vallitsevasta koronatilanteesta ja muista ikävistä esteistä johtuen joudumme valitettavasti siirtämään tämän kesän sukutapaamisen ensi vuodelle. Sukuseuran hallitus varmistaa uuden ajankohdan jäsenille ensi vuoden alkupuolella.
Hallituksen kokousta on vallitsevan koronatilanteen johdosta jouduttu siirtämään useamman kerran, eikä loppuvuodesta 2021 ole lähetetty jäsenkirjettä. Tämä jäsenkirje kattaa siis myös kuluneen vuoden.
Jäsenkirjeessä on sukutapaamisen lisäksi tietoa myös muista ajankohtaisista sukuseuran asioista. Kirje on lähetetty kaikille sukuseuran jäsenille, joiden sähköposti- tai postiosoite on sukuhallituksen tiedossa. Mikäli tiedät jonkun sukuseuran jäsenen sähköposti- tai postiosoitteen muuttuneen, ilmoitathan siitä sukuhallitukselle.

Sukutapaaminen juhlatila Tuulensuojassa lauantaina 23.7.2022 on peruttu.

Parjasen sukuseuran seuraava sukutapaaminen järjestetään Kouvolassa juhlatila Tuulensuojassa vuoden kuluttua heinäkuussa. Sukutapaamisen ohjelma tulee noudattamaan pääsääntöisesti tälle vuodelle suunniteltua ohjelmaa ja tarkemmin tapaamisen ajankohta osuu todennäköisesti lauantaille 22.7.2023.
Mikäli olet jo ehtinyt lukea 5.6.2022 päivätyn jäsenkirjeen version sukuseuran nettisivuilta, huomaathan, että sukutapaamisen ajankohta on muuttunut! Muilta osin tuon version tiedot kokouksesta pitävät paikkansa. Ensi vuoden sukukokous pyritään pitämään tälle vuodelle suunnitellun mukaisena.

Jäsenmaksu 2022

Kuten olette varmasti huomanneet, koronapandemia on vaikuttanut myös Parjasen sukuseuran jäsenlaskutukseen. Jäsenmaksu kuitenkin laskutetaan tänäkin vuonna ja se on edelleen 10€ hengeltä ja 20€ perheeltä. Sukuseuran pankkitilin tilinumero on FI76 5227 0840 0191 82, Lemin Osuuspankki ja vuoden 2022 jäsenmaksun eräpäivä on 31.7.2022.
Aiemmin laskuttamatta jääneitä jäsenmaksuja ei peritä, mutta hallitus haluaa muistuttaa, että jäsenmaksuilla kustannetaan sukutapaamisten tilavuokrat, ruokailukustannukset ja monet muut yhteiset menot.

Sukuseuran hallitus

Haluaisitko sinä osallistua sukuhallituksen toimintaan?
Hallituksen puheenjohtajana pitkään toiminut Pekka Vainikka haluaisi jättää hallituspestin toimintakauden loppuessa nuoremmalle sukupolvelle. Hallitus toivookin uusien, nuorempien sukuseuran jäsenten mukaantuloa hallitukseen ja /tai muuten sukuseuran toimintaan.

Sukuseuran nettisivut

Sukuseuran nettisivuja ylläpitää Eva-Liisa Nikula, jolta saa tarvittaessa apua ja lisätietoa nettisivujen käytöstä. Alla olevasta linkistä pääset lukemaan mm. edellisestä Lemin sukutapaamisesta.

Sukuseuran suljettu Facebook-ryhmä

Facebookista löytyy Parjasen sukuseura -niminen suljettu ryhmä, jonne kuka tahansa sukuseuran jäsen voi julkaista kuvia ja juttuja vain meidän sukuseuran jäsenten nähtäville. Jos et vielä kuulu ryhmään, kannattaa lähettää liittymispyyntö, jotta pääset näkemään ja julkaisemaan sisältöä ja olemaan yhteydessä sukuseuralaisiin. Facebook-ryhmään liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä Hanna Huupposeen.

Parjasen sukuseura -kuvakansio Google Drivessä

Kansioon voi jokainen sukuseuran jäsen lisätä sukutapaamisista ottamiaan kuvia ja käydä katsomassa muiden ottamia kuvia. Tällä hetkellä kansiosta löytyy nimikoiduista alakansioista valokuvaaja Sami Tynkkysen ja sukuseuran jäsenen Timo Hanskin ottamia valokuvia Lemin sukutapaamisesta. Lisätessäsi kuvia yhteiseen kansioon merkitsethän selkeästi, mistä sukutapaamisesta ja kenen ottamia lisäämäsi kuvat ovat. Kansiosta voi jokainen käydä lataamassa omaan kotialbumiinsa haluamansa kuvat. Nyt alkuun kansioon voi jakaa muille sukuseuran jäsenille kuvia kaikista aiemmista sukutapaamisista, mutta jatkossa kansiossa pidetään vain kahden edellisen sukutapaamisen kuvat. Tulevien sukutapaamisten kuvia lisättäessä vanhimmat kuvat siirretään ulkoiselle kovalevylle, jotta yhteinen kuvakansio ei täyty ja uusimmat kuvat mahtuvat jaettavaksi kaikille suvun jäsenille. Haluamansa kuvat kannattaa siis ladata kansiosta itselleen talteen viimeistään seuraavaan sukutapaamiseen mennessä. Mikäli Google Drive -kansion käyttö ei onnistu, eikä lähipiiristäkään löydy apua, voi edellisen sukutapaamisen valokuvia tiedustella sukuseuran sihteeriltä. Olethan myös yhteydessä, mikäli sinulta löytyy kuvia sukutapaamisista, muttet saa niitä lisättyä Google Drive - kansioon.

Mukavaa ja rentouttavaa kesää!

Sukuhallituksen puolesta
Lilli Penttilä